HANDELSBETINGELSER FOR MARSDENS.DK

 

Marsdens.dk ejes og drives af Unitron A/S

Kokmose 6

6000 Kolding

Tlf: 75802122

webshop@marsdens.dk

CVR nr.  15975806


 

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Marsdens.dk til levering i Danmark. 

Når du godkender disse betingelser giver du samtidigt dit samtykke til behandling af dine personoplysninger jf. GDPR

 

Kontakt

Du kan kontakt os på Telefon: +45 75802122 eller på mail: webshop@marsdens.dk som vi besvarer mellem kl. 09 -15 på hverdage.

 

Betaling

Betaling kan ske med Visa, Dankort, Mastercard, Visa Electron, JCB Card, AmericanExpress og via MobilePay.

 

 

 

Der opkræves ikke kortgebyr ved køb på Marsdens.dk

Beløbet hæves, når varen afsendes.

 

Personlige oplysninger
 Når du foretager et køb hos Marsdens.dk, registrerer vi dig som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Dette har til formål, at vi kan levere varen til dig. Vi registrerer ikke yderligere personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives kun til tredjemand for at opfylde købet (eks. lagerhotel, fragtfører mv.). Du kan som kunde valgfrit blive tilføjet Marsdens.dk mailingsliste, således at du løbende vil modtage nyheder, tilbud, invitation til events og anden information. Denne service kan du til enhver tid framelde dig igen. Har du mistet din ordrebekræftelse og ønsker en kopi, kan du sende en mail til webshop@marsdens.dk

 

 

Bestilling Alle priser er inkl. 25% moms og inkl. alle afgifter, told m.m. Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk. Sortiment og priser ændres løbende og uden varsel. Du er dog altid sikret den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

 

Forsendelse og levering
 Din bestilling leveres normalt inden for 3 hverdage. Levering sker med Post Danmark, GLS eller Fragtmand. Skulle det ske at din bestilling er forsinket, vil du, såvidt muligt, få besked på e-mail. Varerne sendes direkte til den adresse du skriver på som leveringsadresse. Fragt og ekspeditionsomkostninger er DKK 75. Vi leverer i Danmark, til brofaste øer.

 

Fortrydelsesret
 Som kunde hos Marsdens.dk har du altid 14 dage fra du har modtaget varen til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til webshop@marsdens.dk.dk eller tlf. 75802122 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. Ved fortrydelse af køb kan du enten nægte at modtage varen eller overdrage varen til Post Danmark.

Du kan også sende varen tilbage til afsender som følger:

 

Marsdens.dk

c/o Unitron a/s

Kokmose 6

6000 Kolding

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Marsdens.dk

Kokmose 6

6000 Kolding

 

Reklamationsret


Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er købt hos os i 24 måneder fra modtagelsesdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Vi modtager heller ikke pakker uden omdeling. Disse pakker vil ikke blive afhentet. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Marsdens.dk

c/o Unitron a/s

Kokmose 6

6000 Kolding

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


For at du kan indgå aftale med os på Marsdens.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Marsdens.dk og opbevares indtil de ikke længere er relevante, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Marsdens.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Marsdens.dk er Unitron A/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Marsdens.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre. Som registreret hos Marsdens.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Marsdens.dk

  

Webstatistik


Vi bruger en webstatistik på Marsdens.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Marsdens.dk.

 

Ejer af Marsdens.dk er:

 

Unitron A/S

Kokmose 6

6000 Kolding

Tlf: 75802122

webshop@Marsdens.dk

CVR nr.  15975806


 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@Marsdens.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen


Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16-08-2016

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Marsdens.dk

c/o Unitron a/s

Kokmose 6

6000 Kolding

Tlf: 75802122

webshop@marsdens.dk

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: ________________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________________________________________________________________________________   

Modtaget den: ____________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ______________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ____________________________________________________________________________________________     

Dato: _____________________________________________________________________________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Orientering efter databeskyttelsesforordningen.

Efter databeskyttelsesforordningens  artikel 14 skal vi give dig en række oplysninger, når vi modtager oplysninger om dig fra andre.
De oplysninger vi skal give dig er følgende:

1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
2. Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren
3. Formålene og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
4. Kategorier af personoplysninger
5. Modtagere eller kategorier af modtagere
6. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
7. Hvor dine personoplysninger stammer fra
8. Opbevaring af dine personoplysninger
9. Automatiske afgørelser, herunder profilering
10. Retten til at trække samtykke tilbage
11. Dine rettigheder
12. Klage til Datatilsynet

Du finder her under en uddybning i forhold til de oplysninger, vi skal give dig.
Dette er alene til orientering, og sagen giver ikke umiddelbart anledning til nogen sagsbehandling i forhold til dig.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan se vores kontaktoplysninger nedenfor.


Med venlig hilsen
Unitron a/s
Kokmose 6, 6000 Kolding

 

 

 
1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Unitron a/s er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.


Unitron a/s
Kokmose 6
6000 Kolding
CVR-nr.: 15975806
Telefon: 75802122
Mail: mail@unitron.dk

2. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på følgende måder:
• På e-mail: birgit@unitron.dk
• På telefon: 75802122 – Birgit Rand
• Ved brev: Unitron a/s, Kokmose 6, 6000 Kolding att.: Birgit Rand

3. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
• For at oprette dig som kunde
• For at kunne gennemføre et køb og en leverance
• For kreditvurdering

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:
• Bogføringsloven

4. Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
• Almindelige personoplysninger

5. Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:
• Vores samarbejdspartnere indenfor kreditforsikring, lagerhotel og transportører (databehandler)

6. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
Vi vil overføre IKKE dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS.

7. Hvor dine personoplysninger stammer fra
Dine personoplysninger stammer fra offentligt tilgængelige kilder så som proff.dk, krak.dk men typisk fra dine indtastninger på www.unitron.dk eller via din telefoniske henvendelse

8. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på bogføringsloven, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

9. Retten til at trække samtykke tilbage
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

10. Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. 
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

11. Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.